🗜️ python-zip-folder

@mikkelrask · December 14, 2020 · 1 min read

Ja, det er nærmeste blevet en vane at starte mine script gennemgange med "Et simpelt script der gør XXX via YYY" - men det er jo et ret simpelt script der via python tager en sikkerhedskopi af min minecraft verden, og uploader det zip-komprimerede resultat til skyen.

Skærmbillede af output, hvis det køres manuelt/i terminalen

Det gør brug af mega.py - et python bibliotek der gør det nemt at sende og hente ting fra fil-delingstjenesten mega.nz.

Jeg har for engangs skyld skrevet en ret fornuftig README til projektet, så denne gennemgang holdes kort, og jeg refererer derfor til den engelske tekst på Github repoets forside.

@mikkelrask
Computernørden. Hobby futurist, linux entusiast, hardware hacker og tinkerer og generelt kreativt legebarn. Bosat i Københavns Nordvest kvarter med min hund Homie. Jeg har arbejdet med computere hele mit liv, og ser en deres kunnen som en naturlig udvidelse af min egen.
© mr@github:~$ █, Built with Gatsby and hosted on Github.